Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

veilig betalen

HOME / veilig betalen

Uw bestelling

veilig afrekenen

Wij hanteren de hoogste veiligheidsstandaarden om je privacygevoelige informatie te beschermen. Bij SBL Rolluiken bepaal je zelf hoe je wenst te betalen: via iDEAL, AfterPay, rembours of bankoverschrijving. Bij de afronding van je bestelling maak je jouw keuze hoe je de artikelen wenst te betalen.

Als je kiest voor betalen met AfterPay betaal je pas na ontvangst van je bestelling. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een betaaloverzicht per e-mail van Afterpay.  Voor het meeste gemak download je de AfterPay app. Blij met je bestelling? Dan kun je gemakkelijk betalen met één klik op de knop. Hier krijg je 14 dagen de tijd voor. Gaat er toch nog iets terug? Laat het ons weten via de AfterPay app. Dan pauzeren we de betaling voor 10 dagen. Lees hier alles over het retourneren van je bestelling met betaling via Afterpay.

Als je kiest voor betalen met iDEAL betaal je via je eigen bank en ons beveiligd systeem van Buckaroo. Je rekent dat af via het beveiligd systeem van Buckaroo. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden.

 

Zo werkt iDEAL:

Kies bij betaalwijze voor betalen met iDEAL;

Je wordt doorgeleid naar Buckaroo de beveiligde betaalomgeving en maakt een keuze met welke bank je wenst te betalen, waarna je betaling klaar staat;

Vul de ontbrekende gegevens in en rond de betaling af;

Het bedrag wordt dan van uw rekening afgeschreven en uw betaling is gereed, zodat wij uw bestelling kunnen versturen;

U ontvang via email een bevestiging van uw bestelling

Ook is het mogelijk om te betalen middels een traditionele bankoverschrijving of bij levering onder rembours. Neem hiervoor contact met ons op.