Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

Veelgestelde vragen

HOME / veelgestelde vragen

Kom je er even niet uit?

Wij helpen je graag verder!

Betaalinformatie

Je kunt veilig betalen via iDEAL, AfterPay, bankoverschrijving of pinnen bij levering.

Geen probleem, neem contact met ons op en wij sturen je per e-mail een kopie van jouw factuur toe.

Uw bestelling verwerken wij pas als jouw betaling bij ons binnen is. Indien je ervoor kiest voor een betaling middels een bankoverschrijving dan duurt het doorgaans langer voordat uw betaling bij ons binnen is.

Je kunt achteraf betalen middels Afterpay. Betalen met contact geld of creditcard is helaas niet mogelijk. Als op moment van levering de betaling niet kan worden voldaan dan kunnen wij jouw bestelling helaas niet uitleveren en worden er opnieuw leveringskosten in rekening gebracht. Zorg dus altijd voor voldoende pin-limiet op moment van levering.

Onze prijzen in de webshop zijn altijd inclusief BTW en exclusief verzendkosten, deze worden in de winkelwagen in de totaalprijs meegerekend.

VERZENDKOSTEN EN LEVERTIJD

De levertijd van rolluiken, rolpoorten en maatwerk onderdelen is 3 – 5 weken. Standaard onderdelen leveren wij uit binnen 1- 2 werkdagen.

Voor bestellingen boven de € 1500,00 komen wij jouw bestelling geheel gratis bij je thuisbrengen in Nederland. (m.u.v. de Waddeneilanden)
Rolluiken en rolpoorten leveren wij voor € 44,95 per adres voor de deur. Voor kleine onderdelen zijn de verzendkosten € 7,25 (pakketservice DHL)

Afhalen van jouw bestelling is zeker mogelijk. Je ontvangt van ons bericht zodra uw bestelling gereed is om afgehaald te worden bij ons magazijn.

Bijsterhuizen 1102G34 te Wijchen.

Let op! Afhalen is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag op afspraak.

Indien je de bestelling in het buitenland geleverd wil hebben dan dien je zelf zorg te dragen voor het transport. Wij leveren dan jouw bestelling af bij jouw transportdienst in Nederland.

De dag van levering van jouw bestelling is afhankelijk van de regio waarin je woont. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost DHL worden verzonden.

Als jouw order gereed is voor verzending ontvang je van ons een e-mail met de afleverdatum en een tijdvak wanneer je jouw bestelling mag verwachten. De chauffeur belt je een half uur voor levering zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven wachten! Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.

Als SBL rolluiken jouw bestelling en betaling in goede orde heeft ontvangen krijg je een orderbevestiging per e-mail. Op dat moment staat jouw bestelling pas in productie en kan je de order niet meer wijzigen/ annuleren.

RETOUR EN KLACHTEN PROCEDURE

Via onze webshop kun je eenvoudig een maatwerk rolluik of rolpoort samenstellen. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!

Jouw bestelling komt bij ons binnen en wordt gecontroleerd. Mocht jouw bestelling onduidelijk zijn dan nemen wij nog contact met je op om fouten te voorkomen. Daarna ontvang je een orderbevestiging per e-mail.

Als je na het plaatsen van je bestelling er achter komt dat je jouw bestelling wil wijzigen of annuleren, neem dan binnen 24 uur na bestelling contact met ons op. Je hoort dan zo spoedig mogelijk van ons of jouw bestelling kosteloos geannuleerd ofwel met een meerprijs / minderprijs gewijzigd kan worden. Na 24 uur zit jouw order al in het productieproces en is annuleren helaas niet meer mogelijk. Bij maatwerk vervalt namelijk het herroepingsrecht.

Lees onze pagina inmeten en montage voor alle technische informatie betreffende rolluiken en rolpoorten.

SBL rolluiken kan jou de scherpste prijs bieden omdat je de producten zelf inmeet en monteert!
Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies en technische ondersteuning.

KLANTENSERVICE

SBL rolluiken richt zich uitsluitend op de verkoop van rolluiken en rolpoorten. Hierdoor kunnen wij jou de beste prijs / kwaliteit bieden. Montage via SBL rolluiken is dan ook uitgesloten.

Wel kunnen wij jou via onze partners een montageploeg aanbieden die ervaring hebben met het installeren van onze producten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

SBL rolluiken wil je graag adviseren met welke maten je rekening zou moeten houden om uw project te laten slagen. Let wel op dat jij altijd eindverantwoordelijk blijft voor de meting!
Stuur ons een foto van jouw situatie met hierbij de door jou berekende maten en jouw wensen.
Je kunt deze e-mail sturen naar info@sblrolluiken.nl

Je kunt onze producten op afspraak bekijken in ons magazijn: Bijsterhuizen 1102 G34 te Nijmegen.

INMETEN VAN ROLLUIKEN

SBL rolluiken levert vierkante omkasting, halfrond en ronde omkasting. De vierkante omkasting is standaard en het meest voorkomende omkasting in Nederland.