Bijsterhuizen 1102G34 | 6546 AS Nijmegen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot vrijdag van 9.00 – 17.00 uur

maatwerk rolluiken

HOME / maatwerk rolluiken

Maatwerk Rolluiken

SBL rolluiken heeft een ruim assortiment en voor ieder budget en situatie een passend rolluik. Wij leveren rolluiken van het merk Alutech. De rolluiken worden altijd op maat gemaakt!

Het uiterlijk van een rolluik kun je zelf bepalen door de vele standaard kleuren van de lamellen te combineren met de ruime keus aan standaardkleuren van de bovenbak en geleiders. De bovenbak leveren wij standaard met een vierkant-afgeschuinde kap. Ook is het mogelijk om het rolluik uit te voeren met een half-ronde of ronde bovenbak.

Let op! Rolluiken die je besteld via onze webshop worden op maat geproduceerd en zijn om die reden uitgesloten van herroepingsrecht. (je kan het maatwerk rolluik dus niet zomaar retourneren).

Kwaliteit rolluiken

De rolluiken worden geassembleerd door Sunshade  Experts gevestigd in Polen. Een snelgroeiende leverancier en gespecialiseerd in het leveren van opbouw en inbouw rolluiken, het bedrijf wordt erg gewaardeerd op de Nederlandse markt door de hoge kwaliteit. De rolluiken die het bedrijf levert, zijn gemaakt van sterk, niet corrosief materiaal. Dat zorgt ervoor dat de rolluiken bestand zijn tegen onze Nederlandse weersinvloeden. Sunshade Experts biedt je een ruim assortiment rolluiken met meer dan 20 basis kleuren en unieke houtnerf print. De fabrieksgarantie is 5 jaar!